Freya 368 grammal született – megrázó fotó

Nyolc hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot a kis Freya-Grace. Életben maradására nem sok esélyt adtak az orvosok, hiszen 23. hétre született, mindössze 368 grammal. Ikertestvére, Mollie, aki erősebb és nehezebb volt nála, csak két napot élt – írja a BorsExtra.

- Amikor először megpillantottam a kisbabámat, úgy nézett ki, mint egy csibe. Átlátszó volt a bőre, elfért a tenyeremben – mesélte Liz Barrett, milyennek látta kislányát, Greya-Grace-t, aki 23. hétre született, mindössze 368 grammal. Az orvosok nem gondolták, hogy életben marad, hiszen ikertestvére, Mollie, aki nehezebb és erősebb volt nála, csak két napot élt. A kis Freya-Grace azonban már 8 hónapos és köszöni szépen, jól van, a minap hazamehetett a kórházból.

A kislány születése után nem sokkal

A kislány születése után nem sokkal

- Azt mondták, a kezdetei nehézségek ellenére – kilenc vérátömlesztés, szívműtét – normális életet élhet. Már négy kiló és nagyon boldog baba – mondta a mama.

Nyolc hónappal később, egészségesen

Nyolc hónappal később, egészségesen

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>